To se pa strinjam, to je že res perverzno! Treba bo šefa obvestit, da kaj ukrepa!![]()

To se pa strinjam, to je že res perverzno! Treba bo šefa obvestit, da kaj ukrepa!![]()
Migla ne bodi zalostna, ker nisi edina!
Jaz sem prisla nazaj z morja in nasla moje prekrasne, debele, socne robide, vse plesnive
Pa tako ponosno sem jih vsem kazala, da ne govorim, koliko je bilo dela z njimi spomladi...
Iz sedem metrov dolgega spalirja sem komaj nabrala dva kilograma in naredila iz njih dzem
.
No, glavno, da smo zdravi ![]()
lp vsem vrtnarjem in sadjarjem!
Nena-morje
Kaj pa primanjkuje papriki, ki ima na plodovih gnile pike- kroge? Mogoče tudi kalcija? To se je pojavlo na nekaterih plodovih kurtovske kapije, na ostalih sortah nisem opazila.
Tudi jaz sem še v nedeljo imela zdrav paradižnik, danes je pa skoraj ves nagnit.
Pomoje sploh še ne vejo v čem je problem za to bolezen. Čudno pa je da tega toliko let nazaj ni bilo.
Teka
| sara.vidmar je napisal/a: |
| Teka, če imaš nparadižnik pokrit (strehica nad njim), bo ostal bolj zdrav.sara |
Saj imam pokritega
TekaPri nas je zaenkrat še zelo lep, upam, da tako tudi ostane.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kakijeva nevesta

Zvezdice alla Alfredo