Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Veš, ma si res pregnan do konca......
Si pa fer, da nisi izdal tiste, ki dvomi v tvoj pridelek![]()
![]()
![]()
Ežoj, tamle na paradajzu maš en zalistnik za odščipnit... ![]()
| Sy je napisal/a: |
| RadaJem, če so rdečkaste "uši", so to mogoče rdeče pršice. Če se preveč razmnožijo, naredijo na spodnjo stran listov čisto tanko pajčevino. Rastline potem propadejo. V preteklih letih sem imela z njimi probleme na balkonu. V trgovini se dobi nekakšno bio škropivo, ki je na osnovi olja, s čimer moraš dobro poškropiti celo rastlino in deluje tako, da pršice zaduši. - v primeru, da jih je res veliko. Preveri, če se zadržujejo na spodnji strani listov. LP, sY |
Ežoj, kje se dobi take sadike, kjer rastejo paprika, paradižnik in bob na isti rastlinici? Meni bi prav prišla, ker mi zmankuje prostora na vrtu ![]()
Si pa fantastično tole poslikal ![]()
Če kdo potrebuje solato, radič ali rukolo naj sporoči. Pri nas jo že ovce dobivajo za posladek ![]()
![]()
| RadaJem je napisal/a: |
| Ja, na spodnji strani listov so, pa vsak dan več jih je. Ali obstaja kakšno naravno sredstvo? Bi pomagalo, če malo poškropim z emulzijo olja in vode? Verjetno bi bilo najpametneje, če bibe skupaj z listom odnesem v trgovino, da mi bodo pravilno svetovali. |
Izdelki od Plantelle so načeloma natur; dobiš tudi sredstvo proti ušem, pri nas je pomagalo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi