Palačinkina torta z malinami
| tulka je napisal/a: |
| Izdelki od Plantelle so načeloma natur; dobiš tudi sredstvo proti ušem, pri nas je pomagalo. [hrosc-rdec] tulka |
Z natur sem mislila, da ne škodujejo okolju. Če hočeš jesti takoj po špricanju, mora pisati, da so 'brez karence'. Karenca je čas, ki mora preteči od zadnjega tretiranja s fitofarmacevtskim sredstvom do spravila ali žetve tretiranih rastlin. Tridnevna karenca pomeni, da rastlino lahko uporabiš tri dni po uporabi sredstva.
Teka, nisem ravno v tropih ( zasavje ), pri meni ene solate že gredo v cvet, grah sem že čist pobral, bob kot stročje jem tudi že en čas, krompir tudi enih petnajst dni, čebula je tudi že velika...........
ežojIz knjige zelenjavni vrt:
Pobiranje pridelka
Od julija do septembra. Glavice porežemoko so pokončne, toda še vedno mlade in nežne, in ko so luske še tesno ob glavici. Najprej bo zrelosrednji pokončni cvet. Če želimo vzgojiti zelo velik končni cvet, porežemo vse stranske, ko imajo v premeru največ 2 cm. Te lahko jemo cele in so še bolj okusni.
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinkina torta z malinami

Polnjene paprike