Jaz posejem v podolgovato korito za rože, sadike so vedno lepe. Ko že naredi liste, presadim po dve skupaj v lonček. Ko je čas, pa na vrt.

Jaz posejem v podolgovato korito za rože, sadike so vedno lepe. Ko že naredi liste, presadim po dve skupaj v lonček. Ko je čas, pa na vrt.
Vsaj lani in predlani so imeli lepo izbiro semen v Eurogarden, tam v Podsmreki sem jih videla, ne bom sicer prisegla, da tudi to sorto, ampak ni greh preveriti. Sicer pa - spletni nakup.
Še to, ker jo ima firma Franchi v programu, je precej verjetno, da jo imajo kje pri nas, ker se ta semena kar najdejo.
rimljanka
Sporočam še tule, Olei Sativi sem že na ZS. Semena imajo za Bežigradom, v Plavi laguni, zgoraj, v cvetličarni na vogalu s Kržičevo ulico, mislim, da je cvetličarna Vrtnarije Čatež, vsaj včasih je bila. Seme je 2€, v vrečki je vsaj ene 10 semen, tako, na otip. Firme se ne spomnim, imajo pa še ene 4 druge sorte buč iste firme.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Rižek z lososom