Dobro kosilo na ptuju

Pozdravljeni

Zanima me v kateri gostilni na Ptuju ali v okolici so dobra kosila. Ne gre za veliko družbo, ampak samo za 4 osebe.

Če ima kdo kakšne izkušnje, mi naj prosim pomaga

teya_84

Majolika. Vas Tržec, malo pred Podlehnikom. tumpika
Okrepčevalnica Palaska Nova vas pri Markovcih. Ali pa gostilna Pri Ernestu na Ptuju - sam tle je mal dražje... Lotti
gorišnica -hotel botra kosilo z sladico(3 meniji) cca 8 eurov full velika porcija in dobro harmonika harmonika
Kaj pa gostilna Ribič ob Dravi - je že renovirana? tumpika
tudi dobra ponudba in okusno samo mal dražje harmonika

Pri pouhku

Ognjič
Ja, Ognjič ma praf, tam se resn najtabojše je in pije, pa še zastojn je. tumpika
Ja pri Ribiču, tukaj pa je taaaako dobro da se včasih čez celo Slovenijo peljemo samo da gremo k njim na kosilo in obvezno sladico. Nekakšen kolaček, muffin iz katerega steče super čokolada ko ga prerežeš....pa jagodni piri z dodatki... joj sline :) nitta
priporočam ribiča, ni toliko dražji od ostalih gostiln in imejo zelo okusno hrano in vse je na nivoju tako kot je treba. nektarina
Ko smo na Ptuju gremo vedno v gostilno Ribič. Enkratno

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti