Moj domači kruh
| Erica je napisal/a: |
| Sploh starejši kaplani zelo komplicirajo! Erica |
| kriznana je napisal/a: |
| .Za moje pojme brez veze,kdo pa se še danes ženi?? kriznana |
Zelo bom žleht, ampak ob prebiranju mi je prišlo na misel tole:
poroka je ravno tako zakrament kot krst. Torej je tudi krst brez veze, kdo (koga) se pa še danes krsti.
marelica
Jaz se pa sprašujem kaj toliko rinete v krst, če fari komlicirajo in se neke ase pičijo? Udinjanje ali kaj? Če noče krstit, pač noče, zakaj potem takem rotenje, naj to vendar storijo?
Če se oni ne prilagajajo novim časom, v katerih njihove ovčice živijo po svoje in ne po cerkevnih zapovedih (nič seksa pred poroko, nič otrok brez zakonske zveze in podobno), bi pa lahko bili malo bolj tolerantni, šli v korak s časom, se vamne zdi? Sicer pa - zakaj bi bili, če pa bodo ljudje vse naredili, samo da je otrok krščen? Pa še plačat jim je treba, brez računa in dedeveja, oni pa odklanjajo. In imajo prav - dokler je povpraševanje, pač delajo, kar hočejo. Je tudi prav tako, če se jim kdo pusti.
Mamamia
mamamia| kriznana je napisal/a: |
| Za moje pojme brez veze,kdo pa se še danes ženi?? kriznana |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Zdrobovi ocvrtki s pomakami