Živjo!
Naj se opravičim, če sem kakorkoli koga užalila oz.narobe razumela.Namreč hotela sem napisati, da smo ljudje, ki smo precej prekomerno težki, precej nesamozavestni (govorim predvsem zase, da ne bo pomote).Namreč meni se je dogajalo, da sem se spravila hujšati in seveda svojim sem to povedala in mogoče še komu(sigurno je bilo takrat pri nas veliko obiskov in so izvedeli tudi oni), kar je pomenilo, da so me budno spremljali.Torej, če sem se pregrešila, je bila sproti kakšna pripomba, češ saj tako ne bo šlo, ker se ne držiš reda, po drugi strani so tisti "taprijazni" že takrat, ko se ni nič poznalo govorili, ja ti si pa shujšala, kako ti je pa to ratal?! Si mislite, da me je minilo !In sedaj mi je to nekakšna rešitev, da mi ni potrebno razlagati drugim,zakaj ne jem , ker ravno tako jem, samo nekaj izpustim; izgovor- mi pač ne paše. In je vse ok.Ko bo stvar prišla tako daleč, da bom ponosna nase in s tem tudi bolj samozavestna, bom pa razlagala in to s prav velikim veseljem! Zato se tudi težko odločim, da bi šla v kakšno telovadnico in raje poskušam z vajami sama.In upam, da mi bo uspelo. Menda nisem preveč nadležna, kaj?
LP Rmeli
P.S.:Me pa zanima, če se res uredi metabolizem ?
Sporočilo je spremenil(a) Rmeli dne 16. mar 2004 21:49:40