Lep pozdrav vsej družbi!
Zadnje čase imam kar veliko dela v službi in vas komaj utegnem brati, kaj šele kaj napisati.
Tudi meni se zdi ideja, da bi bila čokolada proti alergijam kar malo iz trte zvita. Verjetno ima res kakšne dobre lastnosti. Jaz jo itak zmeraj pozabim pojesti na OH dan. Tast mi je kupil 5 tablic Gorenjkine 70% čokolade "kot prispevek k moji shujševalni", pojedel pa jo je večino moj dragi. Je pa zelo dobra, če kdo premišljuje o nakupu.
Tudi jaz sem zadnjih nekaj dni hudo kršila. Trudila sem se, da vsaj ne bi jedla po starem, pa mi tudi to ni vedno uspelo. Zato pa sem danes na prisilnem sadnem dnevu. Danes je sicer moj 79 dan in res se mi zamalo zdi, da ne bi zdržala še teh nekaj dni do konca. Zelo pa me skrbi 3. vodni dan. Prvi je minil brez večjih težav, drugi pa je bil naravnost katastrofalen. Komaj sem čakala kdaj ga bo konec!
Kar pa se tiče hranjenja po osmi uri, pa bi jaz rekla, da so cikli odvisni tudi od bioritma. Torej če hodiš spat ob 01.00 ponoči, verjetno ni tak greh, da ješ ob 21.00. Kaj pa vi mislite?
Lep dan vsem skupaj!
kristi