Cebelica fajn sm :)Prezivela sem svoj prvi vodni dan,brez tezav.Samo na vodni dan je slo dol dve kili,tko da bi ga mela kar vsak teden:)Ampak,ker se mi nikamor ne mudi je enkrat na mesec tudi vredu:)Zdaj pa malo o kilogramih(izgubljenih).Iz svojih 116 kg,sem v mesecu diete in precej kilometrih orbitrecka,prisla na 96kg.Zdaj se je malo ustavilo,pa se se meni zdi da gre malo prehitro,saj nebi rada vse nazaj dobila,po koncu diete.Res je,da ne le da se drzim diete,ampak jem tudi precej manjse porcije.Navadila sem se nehat jest se predno sem sita.Zelodec se itak hitro skrci in manj vnasas hrane,lazje je cez cas pojesti manj.Fino je tudi da je poletje,saj sem precej bolj aktivna,kot cez zimo,ko samo tuhtam kje bi se smucat naucila hehe.Pa moja dve-letna hcerkica ima toliko energije,da jo komaj dohajam in tudi ona poskrbi za gibanje.Moz nic ne rece,le vcasih zvecer ko sva pred tv-jem,me poboza po trebuhu in odobravajoce pogleda.Haha ga skrbi da me kmal v postli ne bo nasu.:))
Danes koncno spet sije soncek.Mahnila jo bom v gozd,saj vem kje so cez noc zrasli jurcki:)
Lupcka vsem!!
Juhica