Linea snella

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

29. jun 2010 20:50

Moja izkušnja je skoraj identična SASAZ, največji nateg je "garantirana" kvota izgubljenih cm - v resnici jih izgubiš - ampak v večjem številu meritev kjer izgubiš po 1 cm skupaj nanese 10 cm, kar pa ni to, kar večina misli. Ob njihovi strogi dieti shujšaš tudi brez salona. Pa hitro dobiš nazaj tudi.

 

lp

robida

kara  

član od: 26.11.2005

sporočila: 725

30. jun 2010 7:54

Točno tako Robida. Gre za nateg v merjenju cm. Dobra finta, saj povsod drugje se računa preprosto kg. Sem enkrat na podobni diskusiji že napisala svoje izkušnje. Na kratko, telovadba pod tistimi lučmi je pač zgolj telovadba. Če pridno 2-3x tedensko telovadiš po 25 min., se ti bo ravno tako poznalo na teži, zlasti še ob dieti, če se je seveda držiš. Porabila sem veliko denarja, hasek pa je kot zmeraj, nazaj sem dobila vse po končani dieti v zelo kratkem času. Pomaga samo sprememba v prehranjevanju in miganje za vse večne čase, sicer je vse zaman. kara

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

30. jun 2010 9:10

Kara, se popolnoma strinjam s teboj, ko sem vprašala za ceno, me je skoraj kap. galja

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

30. jun 2010 22:50

Midve s hčerjo sva trenutno na "dieti" v coni zdravja. Gre za način prehranjevanja, kjer nikoli nisi lačen, vse pa bazira na enakomernem, čimmanjšem izločanju inzulina. Tisti, ki se tako prehranjujejo, trdijo, da so se jim zdravstvene težave drastično zmanjšale, krvna slika izboljšala... Žal na slov. spletu ni kaj dosti o tem, tudi tukaj na kulinariki ne.

"Iznašel" jo je američan, dr. Sears, Povzela in prenesla v naš način prehranjevanja pa jo je hrvaška zdravnica Vanja Grbac Gredelj. V slov. sta prevedeni Kuharica v coni in Zaposleni v coni. Tu se najdejo osnove, veliko praktičnih rešitev pa na hrvaških forumih, kjer se je kar dobro zasidralo.

Malo sem skrenila s teme, hočem pa povedati, da gre za zdrav, enostaven in primeren način hujšanja. In poceni. Seveda so v knjigi opisane tudi telesne aktivnosti, brez katerih pač ne gre.

 

lp

robida

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti