ežoj za pito (jaz jo tudi danes delam).Pa tudi sem kdaj v pižami cel dan. In tudi posodo vedno ne pospravim zvečer, itak me je še vedno počakala. In na morju ni lepšega, kot zgodaj rito dvignit in gledat sončni vzhod in morje.

ežoj za pito (jaz jo tudi danes delam).Pa tudi sem kdaj v pižami cel dan. In tudi posodo vedno ne pospravim zvečer, itak me je še vedno počakala. In na morju ni lepšega, kot zgodaj rito dvignit in gledat sončni vzhod in morje.
Tudi sončni zahod je lep....takrat sem vedno budna
mamamia| dragička je napisal/a: |
| Ežoj, |
Jojoj Ežoj - pa kdaj boš kej naredil tako da bo prav.
Ha ha, jaz imam tudi najraje mizo brez prta, ga vsaj ne usirjem in ni potrebno pranja. Kaj pa strošek za pranje prta: elektrika, voda, pralni prah. Sam zarad tega da je prt na miz in da se ne vid pol kako mizo si kupu.
MatjažOgnjič in mamamia nisem tolk firbčn, da bi na morje hodu sonce gledat, sicer se pa iz kantine al pa izpod brajde sončnega vzhoda al pa zahoda itak ne vidi.
Matjaž| tumpika je napisal/a: |
| Pa kaj je gnes dan pit? Sn jo glih spekla - sinu za rojstni dan, japakuno, tort ne je, hoče samo jabolčno pito z jabolki. tumpika |
Čuj, jabolčno pito z jabolki, a ne bi bila bolša jabolčna pita z borovnicami?
ežoj
Tudi jaz na mizi nimam prta.
Bravo jade, boš videla kolk je to praktično, čezdalje nas bo več, na koncu še dragičko bomo prepričali, da pokaže svojo lepo mizo.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpetki iz melancan

Kremna cvetačna juha