Kruhove kroglice
Hudiča jade, a nisi mogla postavit malo nižje ta krožnik? Po tem vremenu naj plezam na drugi štuk? ![]()
![]()
![]()
Pa še ežoj me lahko prehiti...........![]()
![]()
![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Danicak, v kakšnem pekaču si pekla? Meni v plitvem aluminijastem gre precej lepo, medtem ko v plitvem železnem se spodaj malo bolj na rjavo stvar obarva (mailllardova reakcija v živo). Sama sicer nikoli ne pogledam, kaj piše na receptu, jaz pečem piškote 10 minut na 190 in to je to. Tudi ne gledam na količine. Če se masa prijemlje valjarja ali podlage, dam še malo moke, če mi zmanjka moke, dam kuskus ali zdrob, ni vrag, da se neha lepiti. Če masa razpada, dam še eno jajce in malo vode in zamešam še enkrat, ni vrag, da ne bo več razpadalo. Vendelina jr. |
Uporabljam mannerjevo belo kuverturo in nimam težav. Počasi, ampak res počasi, jo segrevam nad soparo, raje večkrat manjše količine kot 200 g naenkrat.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Juha iz čičerike in rožmarina