Toscanska panzanella
E pa jade, zdej si razočarala na celi črti. Tako malomarno okrašene piškote težko najdeš.No tisti na prvi sliki so ( recimo ) pogojno sprejemljiv. Na drugi sliki: katastrofa: tist rdeč posip je totalno neenakomerno razporejen. To se dela tako, da se čez piškot da sit in se potem z pinceto vstavljajo zrnca posipa na tapravo razdaljo.
Tretja slika, spet polomija na celi črti. Črte niso enake debeline, niso vzporedne in čist ravne. Očitno, da ni uporabljala ravnila, pa kaže, da tudi črte ni risala s čopičem.
zadnja slika: spet polomija, tisti " zobi " se morajo lepo ujemat, zgornji mora bit čist natančno nad spodnjim, tako kot na prvi fotografiji ).
jade, jade, zaradi take malomarnosti je vprašanje če je to sploh užitno. Predlagam, da to postaviš na balkon ( pa un spodnji, še vrat bom zlomo plezanjem na zgornjega ) in pozabiš![]()
![]()
![]()
Ker ne znam lepiti slikic je tukaj del moje letošnje Božične peke.
http://www.kulinarika.net/album.asp?hash=ut937qwr66ou2i
lp
mizarka
Ej, matilda, veš da se hecam, veš, da imam dovolj, pa večino tega kaj sem spekel gre za darilo. Danes sem mislil eno torto naredit, pa sem pogruntal, da bo vsega preveč, raje je obljubim za drugič.
ežoj| ežoj je napisal/a: |
Ej, matilda, veš da se hecam, veš, da imam dovolj, pa večino tega kaj sem spekel gre za darilo. Danes sem mislil eno torto naredit, pa sem pogruntal, da bo vsega preveč, raje je obljubim za drugič. ežoj |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Toscanska panzanella

Bolj enostavno in poceni ne gre