Kako naj razčesem lase?
Tudi naši dve sta se pred ene pol leta postrigli na kratko, prej sta bili pa od malega atijevi dolgolaski ![]()
! In zdaj nestrpno čakata, kdaj bodo spet zrasli. Vmes pa kombiniramo s špangicami in kljukicami, da je frizura pač čim lepša...
Pri nečem pa vztrajam že od svoje mladosti - pred vsako korenito spremembo frizure prespim tri noči. In če me še drži, grem k frizerju. Ampak večinoma si premislim...
Pa en stvar me žuli v tej temi, ne morem, da se ne bi izkašljala
!
Mogoče teka tega o "izgubi živcev" ni mislila dobesedno, včasih kaj na hitro napišemo in si ne predstavljamo, da bomo s tem postali predmet psihoanalize... Čisto verjetno je, da imata s hčerko zelo prisrčen odnos in da bi preprosto rada kakšen nasvet glede neukrotljivih las!
Ker po mojem mnenju je najbolj narobe tam, kjer je vse perfektno.
jasnaTudi moj mali je imel težave, ima dolge lase do ramen valovite in goste, pravo nasprotje mame
sem mu kupila Subrino in ni več problemov glede razčesevanja.
lp
Jah, spet nisem vsega prebrala...
Anamarija| riba-ribica je napisal/a: |
| Teka, ti imaš pa same dobre novice! Lepo |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jajčevci s sirom na veganski način

Rezanci Barilla s slanino in gobami