| bannanna je napisal/a: |
| no, pa še mal informacij glede fast fooda. To je mastno. če to preveč ješ, si debel ;)bannanna |

| bannanna je napisal/a: |
| no, pa še mal informacij glede fast fooda. To je mastno. če to preveč ješ, si debel ;)bannanna |
| tanči14 je napisal/a: |
| ja hvala za takšna mnenja,eni ste pa res mal ne...., zakaj se pa nebi mal pomagalo otroku,saj ste jih imeli tudi vi vsaj upam nekateri.Meni se zdi ,da ni junaka ,da nebi svojmu otroku pomagal.Star je 13 let ,če vas že zanima. tanči14 |
| tanči14 je napisal/a: |
| ja hvala za takšna mnenja,eni ste pa res mal ne...., zakaj se pa nebi mal pomagalo otroku,saj ste jih imeli tudi vi vsaj upam nekateri.Meni se zdi ,da ni junaka ,da nebi svojmu otroku pomagal.Star je 13 let ,če vas že zanima. tanči14 |
Morda boš enkrat čez leta dojela, da ti nismo hotele NIČ slabega, ampak ravno nasprotno!!! Nobena med nami ti ni rekla, da otroku ne smeš pomagati! Potrudi se in preberi naše zapise tako, kot, da bereš nasvete nekomu tretjemu. In presodi.
Potem še vsaj 3x preberi zapis ycrne. Ker je zadel (iz prve roke, iz lastne izkuššnje) žebljico na glavico.
Na kratki rok je bolj enostavno otroku narediti tisti plakat... Če ga dela sam, porabi veliko več časa, najprej svojega, potem pa še našega. Za takšne bližnjice nisem, ker koristijo staršem, otroku pa niti slučajno.
In moja hči naredi pri 11 plakat sama. Lani ga je pomagala narediti mlajši sestrici (meni ni bilo treba, kako se reče tej bližnjici ![]()
?), naslov je bil pa seveda REBELDE.
jasna
kastrolca, zato pa so teme, da se o jih pomenimo, izmanjemo mnenja, se česa naučimo,..... Če je tatema tebi bla-bla, mnogim ni. In prav v tej temi se je lepo pokazalo, kako smo si razliični, pa vse je šlo brez hudih besedi.
| vida70 je napisal/a: |
| kastrolca, Da ucitelj v soli rece saj to vse najdete na internetu, se ,oprostite, meni ne zdi normalno. Ali ni bolj normalno otroka poslati v knjiznico? Kje pa pise, da si vsakdo lahko privosci racunalnik in posledicno se internet? |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hempy polenta

Metuljčki s paradižnikovo omako