Fast food-hitra hrena
Kakor gledaš na svet, tako se ti odraža. Spodnja zgodba je zgovorna, sem jo potegnila z enega starega foruma.
Velik potepuški pes se je znašel v nenavadni sobi: vse stene so bile od vrha do tal prekrite z ogledali. Ves presenečen je v trenutku spoznal, da ga je obkrožila cela tolpa psov. V jezi in strahu je začel kazati zobe, renčati in lajati. Psi okoli njega so, normalno, ponavljali za njim: renčali so in kazali zobe. Da bi se ubranil pred napadom, se je pes začel vrtoglavo hitro vrteti okoli svoje osi, dokler ni z vso silo planil v enega od namišljenih napadalnih psov. Napol mrtev in krvav se je sredi razbitega ogledala zgrudil na tla. Če bi ob prihodu samo enkrat prijazno pomahal z repom, bi ga vsi psi sprejeli prijazno.
Jaz običajno "pomaham z repom".
Mamamia
mamamiaMamamia,
bolj ne bi mogla zadeti bistva. ![]()
Na tem forumu sem se naučila:
- vsak, ki razmišlja drugače kot jaz, me s tem še ne napada
- včasih se s kakšno izjavo ne strinjam, ampak kdo ve, morda se tudi z mojo kdo ne
- če postavim vprašanje, moram biti pripravljena na različne odgovore in ni prav, da napadam tiste, ki mi niso všeč
- velika večina mnenj je napisana dobronamerno, zato je prav, da jih tako tudi gledam
No, jaz tudi v življenju maham z repkom. Če pa je takooooooo lepoooooooo!
jasna| vida70 je napisal/a: |
| In preden sploh podajate svoja mnenja, ste se vprasale, ali so to mogoci otroci, ki rabijo malo vec pomoci kot ostali njihovi sovrstniki? Pa tu leta sploh niso pomembna. Mogoce imajo zdravstvene probleme, ali pa kaj drugega. A mora res vsak na kulinariki najprej opisat svojega otroka v smislu kaj je zmozen in cesa ne, predno prosi za pomoc? Mogoce je tu gor tud kaksna mama, ki ima otroka s posebnimi potrebami, pa ve tega ne veste, ampak kar dolocite, da daje otroku potuho in cesa vse naj bi bil otrok zmozen pri teh in teh letih. Mimogrede, komu pa je ta mama dolzna se razlagat, da njen otrok rabi malo vec pozornosti, ki pa ji ne recemo potuha, ampak pomoc pri ucenju in delu??? Upam, da se boste res zamislile predno takoj obsodite naslednji klic na pomoc. vida70 |
MamaF, tako se govori!!![]()
LP
cervus| sara_k je napisal/a: |
| .Je pa res,da v veliki večini podajajo mnenje tudi ženske,ki nimajo otrok. Načeloma so taka mnenja nična.sara_k |
No, nekateri res nimajo/mo otrok, imajo/mo pa zato nekaj desetletij profesionalnih delovnih izkušenj z njimi, z vso možno šrirno (delavnosti, zavzetosti, lenobe, razvajenosti,....) otrok in njihovih staršev. In smo - pa če ti lahko to verjameš in dojameš ali pa ne - ravno zato mnogo manj pristranski.
| mamamia je napisal/a: |
Kakor gledaš na svet, tako se ti odraža. ............................... Če bi ob prihodu samo enkrat prijazno pomahal z repom, bi ga vsi psi sprejeli prijazno.
Jaz običajno "pomaham z repom".
Mamamia mamamia |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Skutna pita

Caprese solata s popečenimi svaljki