22. sep 2008 11:12
Ognjič samo "podkuri", sama pa je stisnila rep med noge in je ne bo ![]()
![]()
![]()
22. sep 2008 11:12
Ognjič samo "podkuri", sama pa je stisnila rep med noge in je ne bo ![]()
![]()
![]()
22. sep 2008 12:51
No, morda pa Ognjič ne more, iz objektivnih razlogov. Ona se pa z veseljem prikaže na večini takih srečanj, če le more. pa ni za prvim vogalom doma. ![]()
![]()
![]()
22. sep 2008 16:29
a jutri se dobite, ejjjjjj škodaaaaa, da nisem prej vedela, pa ravno jutri peljem psa k frizerju. ![]()
![]()
22. sep 2008 16:58
| jade je napisal/a: |
|
To, to. Tam v vašem naselju ste znani po friziranih psih ,baje jih tudi naparfumirajo, pol, ponoči srne hodijo občudovat vaške lepotce ( ki so itak na "ketni ", srne pa niso neumne ).
ežoj
22. sep 2008 17:03
ežoj ti pa res vse veš. ![]()
22. sep 2008 21:11
Morska medvedka a že kaj pečeš? ![]()
![]()
22. sep 2008 21:12
Aja, kje pa sploh je ta botanični vrt, samo tako iz firbca sprašujem? ![]()
![]()
![]()
22. sep 2008 21:14
Firbec, tukaj je. Na Ižanski, pod Karlovškim mostom.
http://www.botanicni-vrt.si/content/view/12/25/
Psi morajo biti pa na vrvici, .....
...če boš že od onega urejevalca pasjih dlak tja zavila....
22. sep 2008 21:17
Pa ne morem dat psa na vrvico, če je še v življenju ni imela, sredi naše divjine jo pa ja ne rabi, če pa že kakšnega jurčkonabiralca prestraši z lajanjem pa nič hudega, itak ne vejo, da se upa samo do roba gozda, v gozd si pa sama še smrček ne upa pomolit.
Rimljanka, tale zemljevid mi nič ne nuca, ker mi je čisto nerazumljiv. A mi lahko ena tole po domače raztolmači?
Aja sej ne, da bom prišla samo iz firbca sprašujem. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganske palačinke

Poke skleda z lososom