Jaz bi pa samo vprašala ,kje se kupi tisti kovinski model ,ko se potem obod odstrani!Ali ga mogoče lahko naročim preko interneta,hvala za pomoč in lp!
marjeta10
Jaz bi pa samo vprašala ,kje se kupi tisti kovinski model ,ko se potem obod odstrani!Ali ga mogoče lahko naročim preko interneta,hvala za pomoč in lp!
marjeta10
Ravnokar sem naredila kremšnikte. Dala sem jih v ta raztegliv medel... pa mi ne drži mase skupaj. Sem morala z vseh strani podložit in fiksirat. Pa še tako nizek je, da je mase čisto do vrha.
Tako da, če kupujete tak model, dajte raje malo več "everjev", da bo kvalitetnejši.
Jaz sem mojega kupila v Tušu, pa mi je kar malo žal.
Ob prvi priložnosti si bom kupila novega, višjega, boljšega.
Kremšnitke pa so na prvi pogled in na prvi okus dobre. Upam samo še, da se bodo strdile ![]()
Tudi jaz sem naredila tako kot bi delala puding. Delala sem po receptu super kremšnite.
Celo ostre moke nisem imela doma, pa sem kar z mehko naredila, pa dodala 2 žlici gustina.
Res je, da niso trde, se jih pa vseeno lepo reže. Ko pa so dlje časa na toplem pa se malo posedejo ja.
In so odlične. Gredo zelo v promet
.
Hedonist, saj lepih kremšnit je na tone, dobrih malo, da so lepe in dobre....za take je pa treba vaje.....vaje....vaje.... Saj veš, vaja dela mojstra, mojster dela pa vaje.![]()
Testo pa seveda MORA biti listnato! Družini pa povej, da so zdaj oni na vrsti,...ko bo krog zaključen, pa boš spet ti. tako bo vsak imel možnost biti pohvaljen/oograjan in vsak bo lahko hvalil/grajal. Pošteno, ne?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svinjska ribica

Hrustljav piščanec iz pečice