Bovla z metuljčki
| Vendelina jr. je napisal/a: |
Mimogrede, a ni Gerlitzen v slovenščini Osojščica? In če imajo v prijateljski sosednji državi hude probleme s krajevno topografijo, ni razloga, da bi ta problem prevzemali tudi mi in to na način, da bi ignorirali slovenska imena krajev. |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Me zanima, če letos greste kaj na smučanje. Sam v glavnem samo nasankam, glede, da ni snega.
janko1Samo še topli kraji, kašno smučanje neki ...
mamamiaVerjetno sem med redkimi, ki si želi snega tudi v dolini. Nekako mi ne gre tale januar. Smučam pa, le da ne gremo na smučišča v tujino, ampak si duška damo na domačih strminah - Krvavec, ...
Ugotovili smo, da raje smučamo celo sezono po malem kot pa v enem mahu v tujini. Smo že v letih, ko za celotedensko smučanje nimamo kondicije. Prvi, drugi dan bi še šlo, potem pa verjetno bolj tako tako.
Lep večer vam želim, smučarjem pa še veliko snežnih užitkov - kjerkoli.
limonca26| limonca26 je napisal/a: |
Verjetno sem med redkimi, ki si želi snega tudi v dolini. Nekako mi ne gre tale januar. |
Joj, verjemi, nisi! Vedno več nas je. Tudi plundro, ki v naših krajih nastopi ponavadi še isti dan, vzamem v zakup!
Smučam ne, sankam se rada, najraje na strmih pobočjih. Nasankamo pa, s snegom ali brez.![]()
lp![]()
![]()
![]()
![]()
Mene pa zanima, če je že kdo bil v Franciji, Orcieres, apartma Les Cristallines. Kakršnekoli inf. dobrodošle :)
Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.kVečinoma vsi govorite o tujini. Kaj pa Slovenija? Mislila sem, da bi šli v Kranjsko Goro, kjer smo bili lansko leto, vendar se bomo najverjetneje odločili za Vogel (glede na to, da sem po TV videla, da je Ski hotel Vogel ponovno odprt). Kam pa kaj vi hodite v Sloveniji in kako ste zadovoljni? Rada bi hotel (si želimo malce več udobja) in da bi bil direktno na smučišču, obenem pa še ne bi imel preveč zahtevnih prog in pa luštne proge za malčke. Mi lahko predlagate še kaj?
Lp
tinkapolovinka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla z metuljčki

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako