Polnjene gobe
Na vrtu uživam, to mi je kot meditacija. Rož okoli hiše nimam, ker se mi zdi, da si potem njihova žrtev... Raje imam par lepih dreveščkov in grmičkov in to je to. Travo pa mož kosi
.
Likanje sem skrčila na minimum. Če lepo obesim, je treba zelo malo stvari likati (mož pa itak ne nosi srajc). Po tleh očistim (
dlake ipd) kar z maslenimi krpami, ki lepo očistijo vse, pa še hitro je gotovo.
Tamalidve "dresiram", da pospravljata za sabo. Pa četudi to pomeni, da je treba iti zvečer v pižami ven iz hiše in kolo dat v garažo.
jasnajasna1, kaj so to "maslene krpe"????
LP
P.s. Hmmmm, jaz pospravljam bolj poredko
(ne me linčat, prosim. Saj me domači tudi ne - včasih mi celo pomagajo
). Preveč rada berem. Pa potem, ko pospravim, ničesar ne najdem
Je pa luštno, ko imamo pospravljeno (dokler kake stvari ne rabimo
)
LP
cervusStanovanje pospravljam in čistim takrat, ko mi je. Tedaj je to početje tudi najbolj učinkovito. (Še enkrat hvala Reci za nasvet za nakup knjige Vse ob pravem času.) To pomeni, da včasih stanovanje pač ni pospravljeno. Pa kaj!
Enako velja tudi za likanje. Včasih zlikam sproti, včasih pa tudi ne. Podobno kot jasna1 sem likanje skrčila na minimum (10 - 15 kosov na teden). Še največ časa mi vzamejo srajce, ki jih moj dragi tako rad nosi.
Sem pa toliko raje na vrtu in med rožami. Včasih grem na zelenjavni vrt tudi 10x, pa pogledam, če je kje kaka nova travica na vidiku. Cvetlični vrt pa sem si uredila tako, da imam čimmanj pletja.
Katka, tudi jaz sem včasih hotela imeti tipi topi vse in sem bila ob koncu dneva kot cunja, zdaj se pa dosti manj sekiram. Res, kupi si zgoraj omenjeno knjigo... tudi pospravljanje in čiščenje rabi svoj čas. Če pa koga moti, pa naj izvoli in pospravi. Raje idi v naravo s svojim kužkom in se prepusti energiji tal in sončka.
Majdina, krasno si napisala tvoj post. Čudovite misli.
Anja| dragička je napisal/a: |
| . Jaz vse to utegnem narediti in je stanovanje kot škatlica, me pa jezi moška nesposobnost za lično, za pospravljeno, za pravilno obrnjeno, za... VSAKA ČAST TISTIM, KI VSE TO VIDIJO! Pozdravček! |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene gobe

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom