Pozdavljene! A je katera že probala v omaro nalepit "listič" na katerega se nalepijo molji, ki so se prikradli v omaro s hrano?
lp
zima13
Pozdavljene! A je katera že probala v omaro nalepit "listič" na katerega se nalepijo molji, ki so se prikradli v omaro s hrano?
lp
zima13
Po moje je vseeno bolj učinkovito najti vir, kjer so se molji "zaredili".
Tudi sama sem že bila žrtev teh moljev, ravnam pa po nasvetu ene od članic - se ne spomnim katera je bila, ampak hvala, hvala - in vsako moko, polento, riž itd. stavim za kakšen dan ali dva v zmrzovalnik.
Pa še nismo končali, hiške in listke kupujem in stavim v klet in shrambo in kuhinjo in kaže, da so moji molji Eskimi, ker se še zmeraj lepijo na vabe.
Vem, da sem jih v hiši, kjer sem bivala prej, ugonobila. Letos sem se selila v drugo hišo, staro, pa kolikor se spoznam na te molje, jim je dosti že malo moke v robu za mizo, no se bomo pa borili, listki in hiške so super.
nola
Eterična olja prodajajo v Sanolaborju, v Kalčku, tudi v Milerju imajo precej veliko izbiro, pa verjetno še kje...
AkiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burek z lahko solato

Jagodni cmoki z makovim sladoledom