Vgradne omare

tiataja  

član od: 28.5.2014

sporočila: 4

12. nov 2015 11:54

Komentiram Ninky, ker smo tudi sami svetovalec za vgradne omare akron.
Izračun na spletu je točen, če stranka izbere točno to konfiguracijo potem tudi v praksi. Je pa res, da se izračun na spletu dela na pločevinsto (jekleno) okovje, medtem, ko v praksi večina stranka (še posebej, če je omara nad 220 cm visoka), odloči za aluminij.
Pločevine zadnja dva meseca niti ni več v podajnem programu, so pa zato pri akronu znižali ceno za kvadratni meter osnovnega aluminija. Ki se zdaj začne pri 110€ na kvadrat. Bom spremljal temu še naprej, še posebej, ker vodim sam kontakte čez spletno aplikacijo za izris omare.
Če želite ... še nekaj napotkov, čisto iz prakse:
- na aplikaciji lahko narišete do višine 264 cm, v realnosti delamo omare čez 3 metre (v teh primerih pride vmes na fronto aluminjasta prečka)
- na aplikaciji je nerodno za izbiro stekla, napisano namesto steklo, ostalo. Potem pa ljudje izberejo barvo, in jim ni jasno zakaj je tako visoka cena, v bistvu so pa izbrali steklo, ne pa iverala.
- aplikacija najbolje dela na stari internet explorer in mozzilo. če delate čez chrome spletni iskalnik, ne boste uspešno dokončali registracije (aplikacija je stara 7 let)
za več kasneje, če bo ineteres....

tiataja

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1693

12. nov 2015 19:43

 

Zadnji zapis v tej temi je bil leta 2009. Mislim, da so od takrat omare že kupljene in namontirane. Drugače pa dobrodošel med nami.

LP, Saša

Mir in dobro!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti