Kako pogosto jeste?
Tista varijanta s coca colo mi je najmanj všeč, še posebno, če samo to in nič drugega.
Sama jem zjutraj, opoldne in zvečer in vmes, tako, jem 4krat dnevno. Včasih tudi večkra ali manjkrat.
Rada preizkusim kaj novega, le da ni pekoče in kaj takega, da napenja. Prebava je redna (?!), kil je 55 in 164-165 cm.
Ampak ni vse tako rožnato. Mogoče ima kdo podobne težave in ima kak dober nasvet. Velikokrat me zvija, tudi doma, največkrat pa, ko gremo ven jest. Problem je kar velik, ker se ne morem sprostit.... Tudi vožnja je hudič, tako, da avtobus ali avion odpade. Tudi drugje imam težave.
Gastroskopija ni pokazala nič, zdravnica mi ni dala nobenega nasveta, tako, da vem, da je problem v meni.
Jem najmanj petkrat na dan. Zajtrk, malica, kosilo, malica, večerja. In vmes še kak prigrizek (sladoled, sadje, ovseni Barilla keksi, kak jogurt itd). Ker se rada rekreiram (redno tečem, kolesarim ali plavam, rolam, sprehajam našo debelo
), se mi ne pozna in pri 174 cm tehtam 57 kg.
| Avena je napisal/a: |
| He he, sem mislila, da je z mano kaj narobe, ko non stop razmišljam, kaj bi jedla. Sem kar potolažena, ko vidim, da nas je več takih |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pohorska omleta

Gnetemo, pečemo in jih že jemo