Kako pogosto jeste?
Da očitno nisi iz železa, ker naj bi te sicer po govoricah o groznih posledicah uživanja Coca colle že razžrlo ![]()
![]()
Po moje je ta fama o škodljivosti coca cole za lase privlečena. Oziroma tudi to, kot povsod drugod: enemu paše, drugemu ne, enim škodi bolj, drugim manj.
Saj ste dobili tisti mail, kakšna reakcija naj bi nastala v želodcu, če poješ nekaj bonbonov smarties, pa preko spiješ cocacolo - naj bi prišlo do burne reakcije, kot da kislino vliješ na vodo....
No, naš sinko je bil vse prej kot vzor zdravojedca, tudi cocacolo direkt na smartiese je kot otrok kdaj popil, še danes sta mu pepsi in cocacola, pa mercator cola najljubše pijače, pa mu ni nič. In kaj naj zdaj?
Naj ga dam na vodo (no, ta je pa hčerina najljubša pijača, ona mehurčkov videt ne more)? Pri 23 ga bom težko nadzirala...
Kaj vem, morda dolgoročno ne pije najbolj zdravo. Pa saj namesto coca cole včasih raje vino spije, je menda res bolj zdravo!
Mambica, ampak namesto pol litra coca cole pa raje sendvič s pruštom, kaj praviš? Ti liter še vedno ostane...
Mamamia
mamamiaKar se Coca Cole tiče: če me tišči v želodcu po kakšni nezdravi hrani, pa nimam Underberga pri roki, mi pomaga ena piksna zelo hladne cole... = 2 x nezdravo olajša težavo ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem

Lazanja iz palačink