Rogljič Croque Madame
Naša mikrovalovka bo za novo leto stara 23 let (torej je častitljivo polnoletna), pa mi še vedno ustreza, čeprav ima samo funkcijo pogrevanja (različnih moči, seveda). Je digitalna, kar je super, manjka mi pa 200 W moči. Namreč, pri 600 W se kokice slabše spečejo, pri 800 W so pa take, kot morajo biti
.
LP
cervusLenča, čisto enostavno. V osmih minutah, vsaj v moji pečici mleko zavre, vzamem ga ven, vmešam pudingovo maso s sladkorjem in mlekom, pomešam, dam nazaj v MWP in kuham še minuto, še enkrat pomešam in to potem še 1-2x ponovim, odvisno, kako hitro se puding zgosti.
LijanaMV s sto in eno funkcijo je stran vržen denar, če teh funkcij ne uporabljaš. Razmisli, za kaj jo boš uporabljal. Sicer pa zelo pohvalijo Whirpoolovo, ki je v akciji najboljšega sooseda - za nalepkice.
TanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rogljič Croque Madame

Curry riž s tofujem