Sosed pretepel sedemletnice
Jaz deklicam verjamem. Verjamem, da je tip prepričan, da lahko ustrahuje s fizično silo in psihičnim pritiskom in da mu nihče nič ne more.
Čas za prijavo je 3 mesece od dejanja. Po moje je koristno, da odidete na policijo in poveste, da se bojite povračilnih ukrepov. Vsaj v evidenci bodo imeli njegovo nasilniško obnašanje. Če imam v spominu, zasliševanje otrok opravljajo posebni strokovnjaki in zahtevajte njih. Deklice bodo imeli občutek, da jih policija varuje. To je pa tudi nekaj. O odškodninskem zahtevku pa nehajte razmišljati.
Ni čisto na to temo, vendar svetujem, da prebrete današnji uvodnik v Oni in potem še prispevek, ki govori o slovenskih dekletih, ki postanjo žrtve trgovine z belim blagom. Prepričana sem, da če malemu otroku dopoveš, da obstaja možnost, da se zlo preganja, to dejstvo obdržijo tudi kasneje.
( Že res, da bodo kasneje ugotovile, da res ni čisto tako, ampak je vredno poskusiti.)
F r i n a| ycrna Kaj pa ta sosed? Zakaj je pa on tako reagiral? ycrna |
| frina je napisal/a: |
Prepričana sem, da če malemu otroku dopoveš, da obstaja možnost, da se zlo preganja, to dejstvo obdržijo tudi kasneje. F r i n a |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Svedri s parmezanovo kremo

Bretonske palačinke