Teta vegeta, rip
| kisla glista je napisal/a: |
| vsi, ki pravite, da so škodljivi učinki E620 in E621 dokazani, ne vem, kje ste to prebrali, ker to ni res. res pa je da o prehrani piše mnogo ljudi, ki se ne spoznajo niti na osnovnošolsko kemijo, kaj šele na kemijo v hrani. kisla glista |
Jaz bi se kar navezala na tele trditve...
Res je! Marsikdo želi biti "strokovnjak" ne samo na svojem poročju, ampak celo na področjih, o katerih nima pojma. In teh samooklicanih "strokovnjakov" kar mrgoli in vsak p(r)odaja svoje trditve.
Vsak se lahko sam odloči, komu bo bolj verjel.
Kisla glista nam ni priporočala uživanje aditivov (vsaj jaz je nisem tako razumela), niti ni zagovarjala njihovo uporabo, samo prijazno nam jih je razložila.... In to seveda ne pomeni, da nam ni treba paziti kaj damo v usta...
Strinjam se, da je veliko bolje uživati čim bolj naravno in svežo zelenjavo/sadje. Po možnosti, z domačega vrta.
Če pa dodaš ščepec vegete, pa te tudi ne bo vrag vzel...
Kot ste napisale že v zgornjih postih, tudi mi doma ne uporabljamo vegete in raznih kock. Kdaj smo kupili kakšno majhno vrečko vegete, najmanjša kar jih je na tržišču pa smo jo še tisto vrgli proč, ker nam je prej preteku rok trajanja.
MajdaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jabolka v srajčki

Klasična pizza