Hotel arkada, stari grad - hvar

Lakica  

član od: 24.7.2008

sporočila: 254

tema odprta - 24. jul 2008 14:46 | ogledi: 3.720 | odgovori: 2

Lep pozdrav,

avgusta grem v Stari Grad in me zanima, če je že kdo bil tam in kako je, ter kakšen je hotel Arkada.

Hvala.

Lakica

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

24. jul 2008 15:00

Lušten hotel, zunaj imajo bazen, pod hotelom je plaža,ki je kamnita, vendar je fino za iti v vodo, ker je kar nekaj plitvine in se potem spušča v globino. Nekaj velike sence ravno ni.... dobro bi bilo, da kak senčnik zraven tovoriš. Voda je tam čista; če ste malo raziskovalci, potem se podajte na pot ob obali pod borovci in sicer na desno od hotela (ne v smeri trajekta, se pravi nasprotna smer). Povsod je skalovje, vendar se najdejo poti, ki vodijo v male zalivčke.

Če se vam da z avtom raziskovati poti, ti povem, kje je krasna uvala, s takšno vodo, da bi jo kar pil.....

 

Zaradi trajekta pa nikar ne hitite zjutraj; ves vesoljni svet gre ob dveh zjutraj na pot in potem se trajekt napolni in spet čakaš. Mislim , da so tudi nekatere privatne linije trajektov v glavnem pa vozi Hektorović. Velik trajekt, cca 2 uri.

Mesto pa je ob 22 uri zvečer že malce prazno, ni tak vrvež kot je v mestu Hvar, na drugi strani. Do tja vodi lepa cesta.

 

 

Titta

lena70  

član od: 8.3.2008

sporočila: 61

24. jul 2008 16:11

če želiš družabno življenje predvsem zvečer, je stari grad zate napačno mesto, kajti to je mesto mrtvih ljudi ( to je izrazil moj znanec, ki je bil tam) . Mi smo bili v mestu Hvar, kjer se ogromno dogaja, pa tudi zasebe si lahko če želiš. Tu imaš marsikaj zanimivega za vidit, naprimer jahte vseh poznanih, če imaš srečo te povabijo tudi nanje- preverjeno!!!!!!!!!!! Ker pa že boš na Sunčanem Hvaru, pa si vzami en dan, in najami čoln (teh ja tam dosti , nekakšen taksi ) in si oglejte Paklene otoce- najlepši in zanimiv je Palmižana, kjer se lahkko cel dan sončiš, kopaš.... in sploh je povsem za družine primeren. Plaža,da sanjaš. Poizkusi ne bo ti žal. Lep dopust ti želim in uživaj še zame lena70

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti