Zelo bi vam bila hvaležna, če bi mi kdo svetoval, kje naj iščem kuharja in natakarja za nov lokal, ki ga odpiramo. Lep pozdrav vsem!
amba
Zelo bi vam bila hvaležna, če bi mi kdo svetoval, kje naj iščem kuharja in natakarja za nov lokal, ki ga odpiramo. Lep pozdrav vsem!
amba
Pri predlogu silve bi dodala še to, da se ravnate po tem, kakšno hrano boste ponujali in glede na to skušati najti pravšnjega. Čeprav, če greš v tako resen projekt, kot je lasten lokal, smo me tu zadnja postaja, kje iskati pravi profil kuharja. Ta mora biti verjetno zraven od začetka, saj bo na njem slonela glavnina, kajne? Razen če gre za bolj nezahteven lokal. Ne vem, samo ugibam.
Sicer pa bi znali imeti odgovor na vprašanje tudi pri kuharski sekciji slovenske obrtne zbornice.
Mamamia
mamamia
Ja, saj poznamo lokale, ki so skorajda propadli ko je odšel pravi kuhar, naslednik pa ni takoj polovil vseh niti.
Od blizu sem tudi spremljala iskanje kuharja za nekaj zelo zahtevnih lokalov, in brez speljevanja konkurenci ni šlo...vsaj za glavnega ne. To ni preprosta reč, s kuharjem, s katerim lastnik ni usklajen znabiti v kuhinji marsikaj narobe...
Ne poznam pa mlafih kuharjev,ki končajo šole in se vsaj malo izkažejo, da ne bi dobili zaposlitve. Običajno jih lastniki lokalov nagledajo že med šolanjem, ko opravljajo prakso. Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

French toast s sadjem