Debeli špageti s poletno zelenjavo
Frina, veš kaj lahko med drugim storiš, če ti pisanje nekoga ni všeč? Preskočiš njegove prispevke. Jaz tako ravnam, če je nekdo nadvse pameten v svojih dolgih umovanjih, začinjenih z angleškimi celimi ali polstavki. Pa brez zamere.
Mic
Mic| Mic je napisal/a: |
če je nekdo nadvse pameten v svojih dolgih umovanjih, začinjenih z angleškimi celimi ali polstavki. Pa brez zamere. Mic Mic |
| Robida je napisal/a: |
..................................................................................... .....................................................................................Nekako ne razumem, zakaj je potrebno nekoga okrcati in ga označiti za naivnega, nerazsodnega, malo neumnega samo zato ker razmišlja drugače. Pa je bilo vprašanje čisto enostavno, razvilo se je pa debate za 10 strani. Pravzaprav niti ne debate. .......................................................................................... ......................................................................................... robida |
mlada dama,
a si ti slišala za inkvizicijo in sežiganje čarovnic/drugače mislečih? Ta duh še živi.
ežoj| kozamurnik je napisal/a: |
| To pa tudi mene zelo moti.Ja pa saj vsi (ali skoraj)znamo najmanj en tuj jezik, po nobeden tega ne poudarja skoraj v vsakem postu.Lahko tudi zamerite,je pa res. |
Yess, off cose.
ežojMeni je všeč tale misel, oziroma razlaga:
Če zakona ne razumete, še ne pomeni, da bi ga morali zavrniti. Tudi delovanje elektrike morda ne razumete, pa vendar uživate v koristih, ki vam jih nudi. Ne vem, kako deluje. Vem pa tole : z elektriko lahko človeku skuhate večerjo, lahko pa skuhate tudi človeka!
Bob PROCTOR
kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Princeske