Radioaktivna hrana
Ne, Atina je cist resna, tako kot vedno ![]()
![]()
Prav zdravo vse skup tud ni!!!
| katti je napisal/a: |
Prav zdravo vse skup tud ni!!!
|
Ma živeti je sploh nevarno: kar koli narediš si vse bližje smrti
.
A ja: jaz radio poslušam bolj malo, torej sem radiopasiven ( kar je verjetno bolj zdravo )
.
Na začetku članka je omenjeno klonirano meso. Kaj pa to je??? A se da tudi meso klonirat? A to pomeni, če imaš na krožniku en šnicl, ga kloniraš in potem imaš dva??? Super!!!
In - ali je vzgoja oz. razmnoževanje živali za meso s kloniranjem cenejše kot dosedanji način?? Mal dvomim!
Se mi pa že zdaj smili oven mojega soseda, če se bo njegov lastnik spomnil, da bo odslej jagenjčke za na raženj pridobival s kloniranjem in ne več z zdravim, naravnim, živalskim seksom!!!! Ja, res je, le kam gre ta znanost in tehnološki napredek! ![]()
LP
cervus| elaphus je napisal/a: |
Na začetku članka je omenjeno klonirano meso. Kaj pa to je??? A se da tudi meso klonirat? A to pomeni, če imaš na krožniku en šnicl, ga kloniraš in potem imaš dva??? Super!!! cervus |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Svaljki v curry omaki z ohrovtom

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami