Radioaktivna hrana

Kemiki že ves čas opozarjamo na nevarnosti t. i. DHM (kakor to izredno nevarno spojino imenujejo laični nevedneži, drugače je pa poznana kot DHMO ali divodikov monooksid ali vodikov hidroksid ali vodikova kislina). Da se malo razsvetlite, si lahko pogledate tole: http://www.dhmo.org/facts.html. Lahko se tudi včlanite v društvo, ki se bori za prepoved uporabe te izredno nevarne spojine. Mamice z otroki, pozor: v trgovinah vedno preverite, če je na otroški hrani oznaka "brez DHMO". Žalostno je, da večina od vas, ki se tako zgražate nad kemijo ("to je sama kemija", "ni naravno" in podobne veleumne izjave), dodajate DHMO v skoraj sleherno jed, ki jo pripravljate. V zmesi z CO2 ga nekateri dodajate celo določenim alkoholnim pijačam. Kakšno licemerstvo! Atina Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 28. maj 2008 22:15:06
hehe, Atina! Si malo žleht, ne ... Marna

Ne, Atina je cist resna, tako kot vedno

Jerneja USA
Popolnoma resno, seveda, čeprav ne vem, od kod so se tisti smeški vzeli ... Atina
Jaz aktivno poslušam radio, kar pomeni, da sem radioaktivna.... Vendelina jr.

Prav zdravo vse skup tud ni!!!

katti

katti je napisal/a:

Prav zdravo vse skup tud ni!!!

katti

Ma živeti je sploh nevarno: kar koli narediš si vse bližje smrti.

ežoj

A ja: jaz radio poslušam bolj malo, torej sem radiopasiven ( kar je verjetno bolj zdravo ).

ežoj

Na začetku članka je omenjeno klonirano meso. Kaj pa to je??? A se da tudi meso klonirat? A to pomeni, če imaš na krožniku en šnicl, ga kloniraš in potem imaš dva??? Super!!!

In - ali je vzgoja oz. razmnoževanje živali za meso s kloniranjem cenejše kot dosedanji način?? Mal dvomim!

Se mi pa že zdaj smili oven mojega soseda, če se bo njegov lastnik spomnil, da bo odslej jagenjčke za na raženj pridobival s kloniranjem in ne več z zdravim, naravnim, živalskim seksom!!!! Ja, res je, le kam gre ta znanost in tehnološki napredek!

LP

cervus
elaphus je napisal/a:

Na začetku članka je omenjeno klonirano meso. Kaj pa to je??? A se da tudi meso klonirat? A to pomeni, če imaš na krožniku en šnicl, ga kloniraš in potem imaš dva??? Super!!! cervus

Veš, da sem jaz natanko to pomislila? Atina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti