Pure testenine z dimljenim lososom
In jaz se podpišem pod to pošto.
Jaz sem otrokom napakirala s seboj čipse, čokolade, gumi bonbone in žvečilnije, kar so pač hoteli, piksne koka kole ali plastenko vode (hči pač pije smao vodo). Ker če mu tega ne daš s sabo, si tako ali tako kupi.
In če en dan preživi tako, ne bo otrku riti raztrgalo. Mamamia
mamamiaMeni je pomembno, da se imajo otroci na izletu fino. In če je doma sendvič samo s pršutom, bo takega dobil še za na izlet. Pa naj smrdi, če že. Saj otroci tega ne opazijo, smrdi nam, odraslim. Ker otroci se zabavjao. In ker moji nasploh ne marajo sendvičev, lačen pa ne more biti, pa naj je čips, gumi bonbone in čokolado, saj ger navsezadnje za izlet, ne pa za treniranje discipline. Če se sicer zdravo hrani, mu en dan odklopa tudi ne bo škodil. Če pa otrok tudi na izletu rad je tisto, kar običajno je doma, toliko bolje. meni je pomembno, da je njemu lepo, ne meni.
Na naši šoli je še vedno praksa, da otroci smejo jesti v avtobusu in ker še noben prevoznik ni odklonil šole pri rezevraciji busa, sklepam, da vzamejo v zakup, da za 35 otročaji ostane tudi nekaj smeti in drobtin, pa še kak malo pokozlan sedež. In kaj potem? saj sodi čiščenje v ceno najema. Sicer si pa poglejte, kaj za seboj puščajo potniki business classa na avionih...štalo.
Raje imam malo vonja po posebni klobasi na avtobusu, lepljive roke od čokolade in po majici polito vodo ali sok in ob tem srečne, vesele in razposajene otroke, kot pa četico zdresiranih otrok z velikimi očmi, ki kot lepo zdresirana četica čakajo na znak, da zdaj pa smejo seči po hrani in pijači.
Ali pa je naša šola, ki še dovoljuje papanje že kar na busu oziroma takrat, ko to otroku tekne in ne, ko dovili spremljevalec, malo za časom?
Se kar bojim, kaj bo nastalo iz njih. Čreda nevzgojenih ali kaj?
Kaj je že vprašala ariella?
Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure testenine z dimljenim lososom

Evitine Jakobove pokrovače