Bravo piciki! Mislim, da sta še za nas uživali! Pa da o dobrotah da ne govorim! Jaz že 2 leti nisem bila na Dunaju in ga kar malo pogrešam. No ja, enkrat v prihodnje pa bom že šla....
Kyara
Bravo piciki! Mislim, da sta še za nas uživali! Pa da o dobrotah da ne govorim! Jaz že 2 leti nisem bila na Dunaju in ga kar malo pogrešam. No ja, enkrat v prihodnje pa bom že šla....
KyaraA to je tisti, ki je tudi tiste terme tam nekje blizu Gradca "okrancljal"? Hundertwasserja mislim.
OgnjičJa, Ognjič, tisti, tudi na Dunaju se najde kaj njegovega...
Jaz sem bila totalno navdušena nad tržnico!!! Madonca, najdeš vse, kar hočeš, kar se tiče začimb! Jaz sem kupila cvetke sivke, ker imam namen delati muffine s tem. Ravno iščem recept ga imam nekje sprintanega...
Loni, pri nas smo že vsi zboleli, : (
lidka
Ja, Hundertwasser ima take fajn hiše, nikoli se ne nabira prah v kotih. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima kdo kakšno posebno SUPER izkušnjo s katero izmed ogromno AGENCIJ, kar se tiče PREDBOŽIČNEGA DUNAJA?
So vse ponudbe (35-40€) bolj kot ne iste, ali ponuja katera v tej ceni tudi ogleda kakšnega muzeja? Kolikor sem pregledal in prebral je povsod podoben program, ogled kakšnih soban ali muzeja pa pri doplačilu.
Odpravljam se s papanom (ponovno) na eno manjše razvajanje. Dunajski preko krožnika pri Figmülleru po protokolu. Samo še rezervirat moram, pa bo ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom