Ojej, kake mate. Se vidi, da je petek 13.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ojej, kake mate. Se vidi, da je petek 13.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ej jej, jej, elaphus, pa moraš imeti res velika usta, da to kroglo noter zatlačiš! mater, to ne delaj, ker jih boš raztrgala.
Ežoj, škoda da nimam banje in bi se s kroglico kopala, heheh Mislim, da bi tudi uživala, hihi........:):):)
Kyara
| Kyara je napisal/a: |
Ej jej, jej, elaphus, pa moraš imeti res velika usta, da to kroglo noter zatlačiš! mater, to ne delaj, ker jih boš raztrgala. Kyara |
Ja no, kyara, sem upala, da prodajajo tudi manjše krogle - če imajo zelene in oranžne, ni vrah, da imajo tudi večje in manjše......
Hm, Vendelinca, jaz govorim o gumijasti rački in ne o silikonskem produktu za 25€... moram priznati, da mi je cena zelo previsoka, poleg tega so mi račke nasploh bolj všeč kot "produkti" - pa čeprav so iz silikona....![]()
lp
cervusJa Tinca, eno je magnet, drugo pa energija. Saj ti bodo razliko itak fiziki razložili.
Moja nič ne buta in ne ropota!
KyaraTinca, čez eno leto se mi javi in mi povej, če tvoje kocke perejo še tako dobro kot na začetku. Prav?
Kyara
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zvezdice alla Alfredo

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada