Seme za marjetice
Ne, travniških marejtic pač ni v prodaji, mislim, njihovega semena. če pa hočeš sadike - pa samo povej....
rimljanka - zasebno mnenje
Mišika, praviš, da je iz semena travniških cvetlic zrastlo vse drugo, razen cvetlice. Možno je, računat pa moraš na to, da večina cvetijo šele naslednje leto. Sama, če jih ne bi imela in bi si jih želela, bi jih nakopala na travniku, kot so ti predlagale že druge. Nam so se same zasejale, pa tudi ivanščice. Mož pri košnji pušča eno zaplato ivanščic, dokler ne odcvetijo. Preveč na široko puščat jih pa ni dobro, ker hitro izpodrinejo travo.
Lijana| terezija je napisal/a: |
| Mišika kupi seme marjetic, prvo leto, ko cvetijo, so bolj velike in košate, ko pa se seme osuje pa zrastejo čisto navadne travniške marjetice, tako sem jih jaz dobila na zelenico. reza |
Tako so se razširile tudi pri meni od sosedai. S to izjemo, da sem prvi dve leti sem in tja še opazila večje in žlahtnejše cvetove. Vendar jih prvo leto sej na gredico, direktno takoj v travi se morda ne bi obneslo.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi

Pustne miške