Bučke s sirom
Naše bitje je večkrat gostovalo v džungli poleg postelje, kjer je bilo veliko zelenih lončnic. Všeč mu je bilo drevo življenja in je na štrclju lahko dolgo sedel. Ponoči je zgledal kot opica.
Tisto leto smo izločili vse strupene rastline, beri difenbahijo. Ko je bila rastlina oskubljena, pa je šla v rožna nebesa.
Zdaj vem, kaj ga je vznemirjalo. Drobni listki benjamina ( ki je itaq crknil sam ), ki so migetala od toplote.
F r i n a
| *Alisha* je napisal/a: |
| Me zanima, če se vaši tudi spravljajo na rože? Naš si je izbral eno rožo (čeprav jih je tam okoli še vsaj 10 drugih), in tisto vedno oskubi do konca. Ko ji začnejo ponovno poganjati listi, jih takoj oskubi. Ima kdo kakšen nasvet? *Alisha* |
Mi smo muci sami naredili drevo. Spodaj sin zgoraj smo dali debelo šper ploščo, vmes pa slivovo deblo, oboje skupaj zabili, potem pa deblo oblekli v staro ože, ga pričvrstili in zgornjo desko tapecirali s koščkom itisona. Muca uživa, da te kap, ko jo gledaš, kaj vse počne. Kavča več ne praska, ker vsakič, ko je začela, smo zrolali časopis in jo lepo narahlo po ritki in obvezno zarven komando "NE". Nekajkrat je probala ampak ker smo bili dosledni, tega več ne počne.
To smo naredili, ker so vsi, ki imajo muce tožili, da kupljenih dreves in raznih naprav za praskanje muce ne marajo. Pa še strošek je bil mali in sedaj ima ob katerem uživa.
Tisto po ritki je pa bilo bolj nakazano, kot pa resnično po riti. Tepli je nikoli nismo,da ne bo pomote.
KyaraMačke si brusijo kremplje zaradi številnih razlogov in to nikakor ni nezaželeno vedenje, ampak vedenje, kot ga narekuje mati narava. Tiste, ki to bolj podrobno zanima, si lahko to preberete tukaj. Mačji praskalnik je odlična naložba, če znamo izbrati pravega in mačko navaditi nanj. Ko ga spreje za svojega, pusti ostalo pohišto, sdežno garnituro, stole itd. na miru. Preizkušeno večkrat, doma imam 5 mačk in usnjen kavč :)
amywinehouseKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučke s sirom

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem