Po zakonu se psa ne sme vozit na sedezih,ampak v boksu ali prtljazniku,ce je le ta locen z mrezo. Kuza lahko zaradi dolocenih vzrokov postane nemiren in nesreca je brz tu.
Majdina

Masleni brizgani piškoti
| nitta je napisal/a: |
| Pa mnda ja ne boste ubogega kužija zaprli v boks, tam bo vožnjo še težje prenašal. Če pes ni vajen boksa, verjemite mi, da ne bo vožnja prav nič prijetna, naša psička pa bi nam to tako zamerila da bi bil dopust ena sama slaba vest. No, res je da je od karakterja do karakterja drugače, ampak psa je potrebno na vožnjo tudi navaditi, kolikokrat sem bila jaz pobruhana od psa ko smo ga 2x tedensko vozili v pasjo šolo ampak se je navadila in sedaj ni več problema. Če ga že bote zaprli v boks se vsaj posvetujte z veterinarjem, vem da se dobijo tabletki proti slabosti, sicer pa so isti kot za ljudi, pa lepo en tabletek skrit v velik košček salame in bo pes spal med potjo. pa ne pozabiti na veliko vode in nikamor brez avta ki nima klime. Probajte sami pri 25°C pa zimska bunda :) Brez zamere, pri nas smo taki pasji ljubitelji da psička kraljuje na zadnjem sedežu :) nitta |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Masleni brizgani piškoti

Odlično hitro kosilo