| jernej je napisal/a: |
No, pa smo doma. Jade je dokazala, da se da pritil tudi če delaš do 19 ure. Hvala še enkrat vsem da ste prišli. Bilo je lepo, dan je hitro minil. Zdaj pa samo še dol padem... Se beremo... ;-)
|

Pecivo iz bučk
| jernej je napisal/a: |
No, pa smo doma. Jade je dokazala, da se da pritil tudi če delaš do 19 ure. Hvala še enkrat vsem da ste prišli. Bilo je lepo, dan je hitro minil. Zdaj pa samo še dol padem... Se beremo... ;-)
|
Midva sva tudi doma....bilo je lepo in hvala vsem skupaj za prijetno druženje![]()
![]()
Sem pa med vožnjo proti domu ugotovila, da sem še bolj "čorava" kot sem mislila - zato bo ena prvih poti v prihodnjih dneh obisk pri okulistu![]()
![]()
![]()
Sem zelo vesela, da ste se imeli prijetno.
Sara, tvojega Martina pa cisto razumem (ceprav je star sele 3 leta). Sem enkrat Tino videla na sliki, pa je res lusna puncka. To bo smoral ocka Bojan s pusko okol letat![]()
![]()
![]()
![]()
| Jerneja USA je napisal/a: |
Sem zelo vesela, da ste se imeli prijetno. Sara, tvojega Martina pa cisto razumem (ceprav je star sele 3 leta). Sem enkrat Tino videla na sliki, pa je res lusna puncka. To bo smoral ocka Bojan s pusko okol letat
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Kitajski kruh