Pomoč mali nini
Ne vem, če boim lahko šla 3.4., ampak sicer se mi vpis v register darovalcev kostnega mozga zdi hvalevredno dejanje. Saj podatki ostanejo v bazi - če ne bo za Nino, pa morda pomaga komu drugemu.
Pošiljanje denarja za razne vprašljive terapije pa je že večji problem...žal.
NasjaMislim tako kot Nasja. Krvodajalska akcija in vpis v register darovalca kostnega mozga ne more biti natega, (četudi bi mail morda ne podajal pravih podatkov) - to je človekoljubno dejanje in slej ko prej bo nekomu koristilo. Kdor se že vnaprej boji odvzema kostnega mozga se brez osnove, saj ga pred dejanskim posegom še enkrat vprašajo, če je za
, na silo ga ne bodo nikomur odvzeli.
Čisto drugo pa so denarne pomoči, v teh primerih je treba kaj več poizvedeti, preden gremo v akcijo. Vsaj področni Karitas in Rdeči križ sta s takimi primeri najbrž seznanjena.
Cila
V register darovalcev kostnega mozga sem vpisana že nekaj let. Upam, da bom nekoč lahko komu pomagala.
staraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Ocvrtki s sirom in salso verde

Jernejev zelenjavni curry