Jaz sem se pa dosedaj najbolj razjokala ob filmu Non ti muovere, par let nazaj na LIffu, v nabito polnem kinu. Se mi zdi da nisem bila edina, ki sem šla z razmazano maskaro pod očmi ven iz dvorane![]()
![]()
![]()

Jaz sem se pa dosedaj najbolj razjokala ob filmu Non ti muovere, par let nazaj na LIffu, v nabito polnem kinu. Se mi zdi da nisem bila edina, ki sem šla z razmazano maskaro pod očmi ven iz dvorane![]()
![]()
![]()
| spagon je napisal/a: |
Jaz sem se pa dosedaj najbolj razjokala ob filmu Non ti muovere, par let nazaj na LIffu, v nabito polnem kinu. Se mi zdi da nisem bila edina, ki sem šla z razmazano maskaro pod očmi ven iz dvorane[solze][solze][solze] saša |
To je to mamaF! Men je to tako lep film! Pa Penelope je tu tako....no ni ravno lepa, ampak mi je vseeno lepa ![]()
Joooooooj pa ko sem bila majhna sem se zmeraj zjokala pri živalskih filmih ala Lassie pa Benji. Ker ti kužki so tako pametni, pa zvesti, pa take žalostne očke imajo, pa zmeraj dajo skoz življenje celga vraga, na koncu je pa vse tako kot je treba in oni so heroji!
saša| spagon je napisal/a: |
To je to mamaF! Men je to tako lep film! Pa Penelope je tu tako....no ni ravno lepa, ampak mi je vseeno lepa [joj] saša |
Ja mamaF, Tilda Swinton je res dobra bejba. V Obali mi je bla huda, čeprav film mi je bil pa zanič. Moram gledat Burn after Reading, kjer igra ona. A ga je že kdo gledal, a je ok?
sašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Začinjene polnjene paprike s feta sirom