Saj res Ežoj kako pa kaj tvoje miške?

Marmorni kolač
Saj res Ežoj kako pa kaj tvoje miške?
A je tale? http://www.youtube.com/watch?v=QIXnfIPJshU
Hvala, da se zanimate, z miško sedaj imamo drug odnos: se je kar naselila pri meni ( slišim je ponoči ), za čokolado se ne zmeni več, sem dal za vabo sončična semena, pa nč, kod hodi in s čem se preživlja pa ne vem.
ežojPri nas je pa pred leti ob poti, ki vodi do morja stanovala ena kača črnica ( tako jih tu kličemo).
Je bila pa neverjetno družabna. Iz robidovja, kjer je bil očitno njen dom, je ob zvoku korakov prišla na stezo ali se je obesila na kakšno vejo.
Seveda smo se je najprej vsi bali in kričali ob srečanjih, ma sčasoma je postala naša in ne vem več kateri od sosedov jo je krstil za Mariota.
Potem smo puščali skledice z mlekom in briketi za muce in pse, ne vem, če jih je pojedel Mario ali okoliške živali. Se je pa rad, kako bi rekla , menil z nami. Ko se je obvesil čez vejo, si mu rekel čao Marjo, pa se je kar zadovojlno guncal.
Najbolj smo se veselili poletja, ko se v naš kraj zgrnejo množice turistov; meni je bilo hecno kakšen teden poslušati vpitje - Mario se je seveda ob vsakem zvoku korakov obesil na vejo.
Eden od turistov ali njihovih skrbnikov je na začetek iin konec steze postavil napis:
Pozor gož, ni nevaren !
Enemu tepcu se je gotovo zdel, ker smo ga eno jutro našli mrtvega na vratih do obale. Pa še gož ni bil.
nola
Nobeno ravnovesje se ni vzpostavilo, kvečjemu podrlo se je.... Človek tako ali tako vse v naravi podre, česarkoli se dotakne. Dobr, razumem, vrt je vrt, "škodljivcev" v njem si nihče ne želi, ampak kuščarji so v tem pogledu celo "koristni". Samo ne mi pa pisat o nekakšnem ravnovesju tam, kjer je vse umetno!
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni kolač

Browniji s temnim pivom