Masleni brizgani piškoti
Razen opečenega kruha in masla je meni ob tatarskem bifteku vse drugo odveč. Pravzaprav mi je odveč še opečen kruh, najraje ga jem kar tako, z vilico ali žlico ...
Mi je primerno začinjeno meso dovolj.
Mamamia
mamamia| mamamia je napisal/a: |
Razen opečenega kruha in masla je meni ob tatarskem bifteku vse drugo odveč. Pravzaprav mi je odveč še opečen kruh, najraje ga jem kar tako, z vilico ali žlico ... Mi je primerno začinjeno meso dovolj. Mamamia mamamia |
hehehe, mamamia, tudi meni.
Sicer je pa zelo dobro opečen kruhek najprej podrgniti s strokom česna in potem namazati biftek. Potem tudi majoneza ni potrebna.
lp veverica cak| manca51 je napisal/a: |
| He , he , mamamia , a ti res ješ biftek z vilico oz . žlico ali pa se hecaš ? Ne vem , a pri nas si ga namažemo na opečen kruhek z maslom , zraven pa res paše kaj kislega in svežega , ne le kozarček dobrega vina . Seveda - stvar okusa, kakor komu paše . |
Ja, manca, čisto zares ga jem z vilico ali žlico. Ne pri mizi, jasno, tam se spodobno obnašam in ga lepo mažem na kruhek, večinoma brez masla, tudi s čim kislim zraven (najraje s kislo kumarico ali pa si dam gor malo gročice). Ampak moja izbira je biftek brez vsega, razen za zajtrk, ko ga namažem na kos prepečenega kruha vsaj 1 cm debelo.
Dokler je pa v skledi ga pa "njopam" brez vsega, z vilico ali žlico. Jaz še čepapčič jem surov, tačas ko čakam, da se žar ogreje.
Mesožder, kaj morem.
Mamamia
mamamiaPri meni pa ravno obratno, stvari kot so tatarski, bakalar in podobno morajo biti postrežene v malih količinah, košček popečenega kruha (obvezno navaden kruh, ne toast) malo dobrega masla in malo tatarskega. Ponavadi mi paše za predjed. Se mi zdi da če bi ga zajel z žlico, se okus ne razvije prav.
Commis débarrasseurJa, eni s(m)o pač malo manj popolni od drugih
, jaz sem pač uživačka ...![]()
,
večkrat pa po malem pa tudi gre včasih ....![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Masleni brizgani piškoti

Jagodni semifreddo