V aprilu imam kot član debatnega kluba debatni turnir na temo:grafiti s sovražno vsebino širijo nestrpnost.Zato bi rad slišal vaša mnenja o tej temi.
Zahvaljujem se vam za mnenja
Temo je spremenil(a) anze09 dne 16. feb 2008 12:23:21
V aprilu imam kot član debatnega kluba debatni turnir na temo:grafiti s sovražno vsebino širijo nestrpnost.Zato bi rad slišal vaša mnenja o tej temi.
Zahvaljujem se vam za mnenja
Temo je spremenil(a) anze09 dne 16. feb 2008 12:23:21
Včeraj, ko sem videl tole temo, so bila le dva mnenja in sem hotel še jaz pripisati svojega: da se s prva dva mnenja strinjam. Danes berem ponovno in ste me prepričali ( spremenil sem mnenje ).
Sashika,
grafit, sam po sebi je nestrpno dejanje, brez ozira na estetski vtis ali vsebino. Družba je pač tako narejena, da ena anonimna država določa pravila obnašanja. Ko si mlad, bi rad marsikaj spremenil ( seveda na boljše ), vendar nimaš nobenih vzvodov, da to narediš, če še kar prekipevaš od jeze, vzameš sprej in poveš kaj jim gre. Čez kakšen let, te družba zajame v svoje kolesje, delati moraš za egzistenco, vidiš, da tisto tvoje sprejsnje ne spreminja ničesar in se sprijazniš s tem, da so edini vzvod za spreminjanje družbe volitve ( seveda če verjameš ) in se s tem sprijazniš, vsaka štiri leta greš volit in si misliš: svoje sem opravil ( nekateri tega ne verjamejo in ne gredo na volitve ).
Torej, kot sem že povedal, grafit sam je nestrpno dejanje, če je še zraven vsebina nestrpna je to nestrpnost na kvadrat. Grafit sam po sebi ne spremeni ničesar, torej je učinek= 0, učinek grafita s nestrpno vsebino = 02 = 0
PS: situacija se lahko spremeni v nekakšnih kriznih situacijah, ko je, literarno rečeno, dovolj ena kaplja in zadeva gre čez rob ( zadeve uidejo nadzoru ), v takem primeru bi lahko tudi grafit ( z, recimo nestrpno vsebino ) odigral vlogo " kaplje preveč ".
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Azijska solata s kozicami

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi