Morske jedi

Mamamia...sej zato je forum, a ne?...Če se zdi pa komu utrujajoče, ga pač ne bo bral. Pa hvala ti! LP bosa
Pozdravljene! Jaz bi tudi prosila za recepte, še posebej kaj z lososom. Hvala!!! tamara
no pa se jaz pristavljam svoj loncek. Pliiiiiz... LP, R.
bosa je napisal/a:
Mamamia...sej zato je forum, a ne?...Če se zdi pa komu utrujajoče, ga pač ne bo bral. Pa hvala ti! LP bosa
Ja samo včasih se zgodi, da te sk....cajo pa zato eni sploh ne radi objavljajo na forumih. Začetnica
Ežoj....nimam besed na tvojo pripombo, ker se ne bom utrujala s provokacijami. mišika
Jaz se tud priporočam za kakšen recept.Če boš utegnila,ker vidim da jih je kar dosti ki te prosijo za recepte. runo01
mišika, saj ežoj ne provocira, on samo mali kibica. takšen pač je, prav ljubek v svoji nagajivosti in iskrivosti... začetnica je pa zadela žebljico na glavico, mamamia mamamia
Se opravičujem, če sem narobe razumela.....saj vendar ne poznam vseh članov in njihovih navad. mišika
Vse kar je v zvezi z morsko hrano, zanima tudi mene. Zato prosim za skrivnosti malih kuharjev tudi jaz. »The scary part about human stupidity is not how dumb an average person is, but the fact that, by definition, half the population is even dumber than that!«

ja, mišika, ne obsojaj prehitro. Tule nismo smrtno resni, a ne?

mamamia, zdaj se pa ojavi množica zapisov, z eno samo prošnjo: A lahko še meni, prosim!

Z dežja pod kap, se bojim.

rimljanka - zasebno mnenje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti