Eksotični suši
| kriznana je napisal/a: |
| Vendelina tu pa se ne strinjam s teboj. Vsak se ne najde.Iskati smo začeli zaradi zapuščinske razprave,saj mu je umrla mama-moja oma.Čeprav je nalog za poizvedbo izdalo sodišče se ga ni našlo.Kot ,da bi se udrl v zemljo.Ni ga ne med živimi ne pod pokojnimi. kriznana |
Bom kar tu povprašala...iščem cimro iz dijaškega doma. Če je kdo iz vasi Vrbovo pri Ilirski bistrici in je pripravljen pomagati,ga prosim, naj mi pošlje zasebno sporočilo. Hvala.
etaTole zadnje je...joke s triletnim zamikom, ne? #just_checking
Vendelina jr.Ni joke( šala), nisem hotela odpirati nove teme-bi morala? Oprosti...Sem se skrajno neumno in nespametno lotila iskanja? Oprosti...sem pač poskusila...vdim, da bom morala prebrati kaj tako groznega se je dogajalo v tej temi.![]()
Še vedno pa iščem in prosim , če se kdo oglasi...Hvala.
Lepo, da preverjaš
etaEta, nimaš se komu opravičevati. Povsem korektno je, da uporabiš že obstoječo temo ustreznega naslova.
Eta, pa daj preberi, kaj si napisala, no (moedrator2, ti pa tudi): Nisi navedla ne časovnega obdboja, niti v katerem dijaškem domu v katerm kraju je to bilo - o imenih tudi nič, ti imaš tudi samo nick - in sedaj v resnici pričakuješ, da ti bo na tako vprašanje, ki je preveč splošno in ima preširoke kriterije, kdo odgovoril?
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Eksotični suši

Marmorni kolač