Beljakovi vetrci s kremnim polnilom
Večkrat se peljem mimo Ljubljanskih mlekarn in velikokrat sem že videla cisterno s katero pripeljejo mleko, ki pa ni slovenske registracije. Ponavadi je polsko, češko... Zato mo kar ostajamo pri mleku iz Hoferja ali Lidla. Drugače pa povprašaj, kakšna je cena Alpskega mleka v diskontni trgovoni Ljubljanskih mlekarn. Vem, da so vse stvari tam cenejše, za mleko pa res ne, ker ga ne kupujem tam.
| alenka5 je napisal/a: |
| Pijemo nehomogenizirano mleko, ki ga imajo v Šparu (pa ne vedno), prej smo pili alpskega. Pa ne mi trdit, da je vse mleko od krave in zato enakega okusa. To še zdaleč ni res, saj mleko je res od krave, kaj pa z njim delajo v postopkih pasterizacije, pa homogenizacije pa odvzemanja maščob, je pa druga zgodba. lp alenka ps. pri mleku res ne bi šparala tistih nekaj centov, če pogledam malo naokoli, opažam, da imajo otroci cele gore igrač (pa tudi tisti, ki niso iz najbolj finančno podprtih družin), pač kupite kakšen avtomobilček manj (itak jih polomijo in pokvarijo v rekordnem času), pa bo ostalo za kvalitetnejše mleko. alenka5 |
Presnavljajo se povsem enako, Vanili. Pa prebavljajo se tudi enako,. Morda se drugače vsrkavajo v kri.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom

Nevzhajana orehova potica