KAM je pač povezan tudi z ZAKAJ. Tako pač je, *Etka. Če sprašuješ, pač dobiš odgovore. Odločiti se boš morala (no ja, se bosta morala) sama.

Pasta iz ingverja in česna
KAM je pač povezan tudi z ZAKAJ. Tako pač je, *Etka. Če sprašuješ, pač dobiš odgovore. Odločiti se boš morala (no ja, se bosta morala) sama.
| rimljanka je napisal/a: |
|
Sem hotela samo reči, da jaz že vem zakaj in da ni treba debatirat o tem.
blažkaaEtka, na tvojem mestu, s tvojo željo po svobodi in neodvisnosti, bi čimprej našparala za eno manjše stanovanjce, dokler sta le dva je tudi garsonjega za silo, ni treba, da je najnovejša in najdražja. Tudi tisti, ki smo sedaj v hišah, smo morali nekoč tako začeti. Potem pa počasi prihraniš za dodatno sobo ...
Seveda, vsega tega ne moreš doseči brez odrekanja, dostikrat kar velikega. Je treba ves denar, ki ni nujno vezan na preživetje, dati na kupček in ga po možnosti sproti še plemenititi. Druge rešitve ni.
Kot je napisala mamamia: kdor hoče, bo našel pot ..
CilaSkozi prebiranje te teme ste me najprej prepričale, da je najbolje imeti hišo. Potem se je pa tehtnica prevesila in mislim, da bo res najbolje, da pohitiva in si izbereva eno stanovanje. Za 2,5 ali 3 sobno staro stanovanje bova že napraskala denar. Nama bo veliko lažje, saj je težko graditi ali pa urejati hišo, če si cele dneve v službi. Če bo pa kdaj v prihodnosti priložnost, želja in finance se bova pa v hišo preselila.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pasta iz ingverja in česna

Peresniki po bolonjsko