| *Etka je napisal/a: |
Ljudi, ki so moja družina, ne vikam. [rozica] |

Suzanine palačinke
| *Etka je napisal/a: |
Ljudi, ki so moja družina, ne vikam. [rozica] |
Ja Etka, kot je napisala Vendelina. premisli, kako bo, ko bosta imela otroke in jih bo potrebno vsak dan vozakati na razne konce in kraje. Saj je lepo imeti svoj vrtek, pa dišečo pokošeno travico in petršiljček. Ampak večina, ki to ima, s tem ni zadovoljna. So namreč preobremenjeni s službo, otroci in delom okoli hiše. pa nikoli nimajo časa za kakšen sproščujoč klepet, ker so vedno vezani na uro in letanje z otroci sem in tja, pa zobar, treningi, jeziki.....posebno, če so izven središč, kjer se vse dogaja.
V mestu in bloku je to malo drugače. Vseeno imaš več prostega časa.
Dobro premisli, da ti pozneje ne bo žal. Z partnerjem se vsedita lepo skupaj, samam seveda in vse podrobno pretehtajta. kaj želi eden, kaj drugi, kje se da narediti kompromis....mogoče še kako leto ali dve čakanja in šparanja....koliko otrok bi imela....pri kakšni plači se koliko lahko zadolžita....Da ne starelša leta ne boš zagrenjena...ker itak večji del dela pade na žensko, pa če je to prav moškim ali ne.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suzanine palačinke

Kremna cvetačna juha