Tole sem našla na spletu. V programu imajo tudi kondenzirano mleko. Mogoče jih pokličeš in vprašaš.
Julija
Tole sem našla na spletu. V programu imajo tudi kondenzirano mleko. Mogoče jih pokličeš in vprašaš.
Julija
Konzerva pri nizki temperaturi mogoče ne eksplodira, samo, kam pa gre iz konzerve tekočina, če kuhaš zaprto? Mož je enkrat vampe grel v konzervi, pa zraven zadremal. Ne vprašajte, kakšna je bila kuhinja, pobeljena dva tedna pred tem. Še z lustra so vampi dol visel
. Jaz ne bi tvegala, ampak bi vzela mleko in ga prav tako počasi par ur cmarila, da bi karameliziral, pa še pod nadzorom bi ga imela.
Jelenckova, si zamešala z bivšo Bohinjsko mlekarno v podhodu Nebotičnika. Pa tudi te ni več tam.
Vsa umetnost kuhanja konzerve je seveda v tem, da ne sme preveč narasti tlak v njej. Torej počasi, v vodni kopeli, da voda pravzaprav ne vre, ampak je pod vreliščem, pa ne sme biti nič narobe.
Pričkujemo poročilo (in košček te čudežne
--------------------------------------------------------------
)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bolj enostavno in poceni ne gre

Toscanska panzanella