Hormonske tablete v menopavzi
| frina je napisal/a: |
Glede na to, da moja mama ni imela mene, me zanima nekaj: ali je pri vročinskih valih povečana temparatura. In na koliko. |
Ljudje smo si različni, sploh pa pravijo da se menopavza začne po približno enem letu po zadnji menstruaciji. Jaz imam 56 let in se z vročinskimi oblivi, predvsem ponoči, spopadam kake 4 mesece, do sedaj nisem vedela kaj to je. Tudi čez dan se kdaj pa kdaj počutim nelagodno, posebno v trgovini, če je dolga vrsta pred blagajno, postanem potna in se mi zdi, da ne bom zdržala. No, nekako te težave ignoriram, ker nimam obveznosti, si vzamem čas tudi zase, telovadim, vsaj 2krat na dan grem na krajši sprehod ali en daljši in dosti kolesarim, tudi sedaj pozimi, ko je lepo vreme. če se težave ne bodo stopnjevale bom preživela brez primočkov. Vendar kot pravim, ljudje smo si različni, gotovo imate nekatere resne težave, in si je pač treba pomagat. Hvala za izkušnje in nasvete vsem. Pa lep pozdrav.
majdka13Pri tej osveženi temi sem ugotovila, da je moj douhtar res za zamenjat. Na srečo ne operiar možganov...
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem